Nyheter (215)

 • Norsk Førstehjelpsråd med ny logo og profil

  Av Norsk Førstehjelpsråd, 27.01.2023

  Norsk Førstehjelpsråd ble grunnlagt i 1976 som et ideelt samarbeidsorgan av Norges Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Forsvaret og Sivilforsvaret. Logoen som kjennertegner organisasjonen har vært med oss siden.


 • Julehilsen

  Av Norsk Førstehjelpsråd, 22.12.2022

  2022 er straks over! Året har bydd på mange spennende aktiviteter og prosjekter som har løftet Norsk Førstehjelpsråd. Takk til alle medlemsorganisasjoner som har vært foroverlent og bidratt til utviklingen vi har hatt. Vi gleder oss til 2023 der vi skal utvikle Norsk Førstehjelpsråd til nye høyder sammen med dere.


 • Norske Redningshunder er ny medlemsorganisasjon hos NFR

  Av Norsk Førstehjelpsråd, 19.09.2022

  Norsk Førstehjelpsråd er svært glade over at vi har fått hele 4 nye medlemsorganisasjoner de siste 2 årene. I sommer kom Norske Redningshunder inn i vårt samarbeidsorgan.


 • Slår alarm om trafikanters lave førstehjelpskunnskap

  Av Norsk Førstehjelpsråd, 08.09.2022

  I 2022 har antallet dødsulykker på norske veier økt kraftig. Nå oppgir 6 av 10 nordmenn i en ny undersøkelse at de ikke er beredt til å gi livreddende førstehjelp hvis de kommer først frem til en bilulykke. – Funnene er urovekkende, sier daglig leder Thomas Berg Green i Norsk Førstehjelpsråd.


 • Førstehjelpskonferansen starter om en drøy uke

  Av Thomas Berg Green (Daglig leder), 18.08.2022

  Her kommer siste versjon av konferanseprogrammet. Dette vil du ikke gå glipp av!


 • Programmet for førstehjelpskonferansen

  Av Thomas Berg Green (Daglig leder), 16.06.2022

  Er du trafikklærer, er du bedriftssykepleier, er du førstehjelpsinstruktør eller har du rett og slett bare stor interesse for faget! Da bør du melde deg på Førstehjelpkonferansen!


 • Førstehjelpskonferansen 2022

  Av Thomas Berg Green (Daglig leder), 31.05.2022

  Endelig blir det konferanse! Den avholdes på Thon Hotel Oslo Airport 27. - 28. august!


 • Norsk Førstehjelpsråd og FIDL lanserer spillbasert førstehjelpskurs

  Av Thomas Berg Green (Daglig leder), 24.05.2022

  Sammen med det nyoppstartede selskapet FIDL, der Petter Stordalens investeringsselskap Strawberry er inne som hovedeier, lanserer vi i disse dager en helt ny måte å ta førstehjelpskurs på. Kurset kombinerer Norsk Førstehjelpsråds fagkunnskap med markedets mest moderne spill- og læringsteknologi, og gir en innføring i de viktigste elementene innen førstehjelp. Deltakerne kan spille seg gjennom kursene hvor og når de vil via datamaskiner, nettbrett og mobil.


 • Smittevern på førstehjelpskurs nå som samfunnet har åpnet

  Av Thomas Berg Green (Daglig leder), 16.03.2022

  Vi får svært mange henvendelser om hvordan man kan gjennomføre førstehjelpskurs på en trygg måte etter at de nasjonale smittevernrådene forsvant og vi skulle gå tilbake til en mer normal hverdag. Allikevel ser vi at smittetallene er høye og det er høyst usikkert når smittetoppen nås.


 • Årsmøte og vårmøte 2022

  Av Thomas Berg Green (Daglig leder), 17.01.2022

  Det kalles inn til årsmøte 14. mars i henhold til NFR´s vedtekter.


 • 10 fra 215 Vis mer ...