Instruktørkurs Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF) BERGEN

Instruktørkurs Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF) BERGEN

Kurs pris 7 200,- NOK

...
Dato: 25.10.2021 09:00 - 26.10.2021 17:00
Kontakt: Thomas Berg Green (Daglig leder) thomas@norskforstehjelpsrad.no
Sted: Quality Hotel Edvard Grieg, Sandsliåsen 50, 5254 SANDSLI Vis kart
Ledige plasser: 7 av 12
Instruktør: Load instructor ...

Norsk Førstehjelpsråd inviterer til instruktørkurs Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF) for helsepersonell og andre som underviser i førstehjelp.

Instruktørkurs NGF går over to dager der dag 1 gir innføring i ”Norsk grunnkurs i førstehjelp”, som er kursprogram på grunnleggende nivå. Selve førstehjelpskurset (deltakerkurset) er på minimum 6 undervisningstimer og tar for seg livreddende førstehjelp som HLR, fremmedlegemer i luftveiene, sirkulasjonssvikt, trafikkulykker og dagliglivets skader.

Dag 2 består av instruktøropplæring der deltakerne holder deler av kurset som instruktørkandidater og bruker kursets moderne pedagogiske prinsipper under veiledning av Hovedinstruktøren.

Dette er et bestått/ikke bestått kurs! Bestått kurs fører til kursbevis ”Instruktør Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF).
Kurset byr på en undervisningsmetodikk som er praktisk og engasjerende og uten bruk av transparenter, PowerPoint eller kateterforelesninger. Kurset benyttes i dag av alle de store kurstilbydere, som Norges Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Forsvaret, Sivilforsvaret, Norsk Luftambulanse og flere.

Instruktørkandidatene må ha gode førstehjelpskunnskaper når de melder seg på.

Det kreves at den som melder seg på enten er autorisert helsepersonell med erfaring fra førstehjelp og/eller er godkjent utøver på kvalifisert nivå førstehjelp eller høyere (kvalifisert nivå: nivå tilsvarende kurs/opptakskrav for å bli medlem i hhv Norsk Folkehjelp Sanitet og Røde Kors Førstehjelp (ca. 33 timers fhj.kurs). Det må på forespørsel kunne fremlegges dokumentasjon på ovennevnte.

Det må forventes å bruke noe tid til egne forberedelser etter endt undervisning første dag, da dere selv skal ha fremføringer neste dag.

Tidsplan:

Dag 1:

  • 09:00 – 09:30 Velkommen, presentasjon og informasjon
  • 09:30 – 12:30 Kurs
  • 13:00 – 13:45 Lunsj
  • 13:45 – 17:00 Kurs


Dag 2:

  • 09:00 – 12:00 Kurs
  • 13:00 – 13:45 Lunsj
  • 13:45 – 17:00 Kurs


Det kan forekomme tilpasninger mht lunsj og tidspunkt for avslutning den enkelte dag. Ved bestilling av reiser er det derfor anbefalt å legge til litt ekstra tid.

Prisene inkluderer boken Norsk Grunnkurs Førstehjelp med instruktørveiledning, lunsjbuffet, kaffe/te gjennom hele dagen samt noe frukt og søtt.

Vi anbefaler deltakere å gå til anskaffelse av boken "Førstehjelp" som kan kjøpes i bokhandel, i nettbutikkene til enkelte av våre medlemsorganisasjoner og i nettbutikken til Gyldendal. Utsalgsprisen for denne fra Gyldendal er 398,00. Denne boken er en del av grunnlaget for hele førstehjelpsfaget. Boken finnes også i elektronisk versjon og kan bestilles via denne linken: Førstehjelp Den koster 198,- for en 24 måneders lisens.

Les mer om Smartboka her: https://www.smartbok.no/Brukerstoette

Nødvendige smitteverntiltak vil bli iverksatt. Som følge av dette kan noe av den praktiske gjennomføringen bli noe begrenset. Kurset vil uansett bli godkjent som et fullverdig instruktørkurs. 

Flott om du registrerer riktig fakturaadresse. Faktura for kursavgift vil bli sendt etter endt kurs, utstedt til fakturaadressen/organisasjonsnummeret som oppgis ved påmelding; vi bruker EHF. Dersom du ikke kan motta EHF sendes fakturaen til den e-postadressen du registrerer deg med.

Avmelding kan normalt gjøres inntil 7 dager før kursstart. Har du symptomer på Covid-19 skal du ikke møte på kurset, og du vil heller ikke bli fakturert for kurset. 

 

Det er enkelt å ta seg til hotellet enten du ankommer med bil, buss, tog eller fly. Det går hyppige shutler fra Flesland lufthavn og det er gode parkeringsmuligheter utenfor hotellet.

Qualty Hotel Edvard Grieg tilbyr rabatt på overnatting for de som måtte ønske det (1095,-/natt). Overnatting bookes direkte på mail til:q.bergen@choice.no (oppgi at du deltar på instruktørkurs hos NFR).