Boka "Førstehjelp" - revidert og også i digital utgave

Av Peter Meyer, 04.02.2020

Boka

Nå blir endelig den reviderte oppdaterte versjonen av boken "Førstehjelp" tilgjengelig. I samarbeid med Gyldendal er hovedboken innen førstehjelpsfaget for første gang også tilgjengelig i nedlastbar digital versjon.

Det har i lang tid blitt etterspurt å få tilgang til vår hovedbok «Førstehjelp» i nedlastbar digital utgave.

I forbindelse med at vi har gjort en revisjon av boka "Førstehjelp", gir vi nå – i samarbeid med Gyldendal Undervisning – ut en digital versjon som kan benyttes i alle nettlesere.

Den digitale versjonen ligger tilgjengelig i produktet «Smartbok». Produktet er en PDF-versjon av den trykte boka. I Smartboka er det mulig å lage bokmerker, skrive notater og markere tekst. Disse kan man lagre eller skrive ut.

Les mer om Smartboka her: https://www.smartbok.no/Brukerstoette

 

Du kan kjøpe lisens av Smartboka her: https://www.smartbok.no/Videregaaende/Helse-og-oppvekstfag/Foerstehjelp/Foerstehjelp

Pris for «Førstehjelp» som Smartbok er 198,-. En lisens varer i 24 måneder og kan deretter fornyes.

Det jobbes med en løsning som tillater kjøp av flere lisenser av f.eks. kursarrangør/instruktører. Så snart denne løsninge er på plass sender vi ut ny informasjon.

Den trykte versjonen av boka «Førstehjelp» kan kjøpes i bokhandel, i nettbutikkene til enkelte av våre medlemsorganisasjoner og i nettbutikken til Gyldendal. Utsalgsprisen for denne fra Gyldendal er 398,00.