Instruktørsamling helgen 10.-12. november

Av Siw Lilly Osmundsen, 09.11.2017

Instruktørsamling helgen 10.-12. november

Helgen 10.-12. november samles over 100 instruktører seg på Økern for faglig oppdatering og erfaringsutveksling.  Vi er som en stor førstehjelpsfamilie og har noen trivelige dager sammen i uformell og familiær setting.  Programmet er variert og har også praktiske work-shops.  Dansk Førstehjælpsråd besøker oss igjen og vi har noen få utstillere som vil vise oss mye spennende.

Vi samles i Oslo for å gjennomføre årets instruktørhappening fredag 10. november til søndag 12. november! Vi gleder oss til å se deg der til faglig utveksling for å fremme førstehjelpskunnskapen og ferdighetene i Norge.

 

Litt praktisk info:

Samlingen arrangeres på Quality Hotel 33, Østre Akervei 33, 0509 Oslo

Finn frem til hotellet

T bane

Ta  T-bane linje 5 til Risløkka. Kryss Østre Aker vei på gangbruen fra 

T-banestasjonen

Buss

Buss nr 67 til Risløkkalléen

Fra Oslo Lufthavn

Flybuss fra Oslo Lufthavn til Risløkka på ca. 30 min. 

 

Flybussekspressen tilbyr 50% rabatt på transport til og fra hotellet. Last ned rabattkupong her: https://www.nordicchoicehotels.no/globalassets/global/hotel-pictures/quality-hotel/quality-hotel-33/pdf/rabattkupong-flybussekspressen.pdf

 

·         Du må printe ut og ha med deg rabattkupongen på bussen. Noen sjåfører krever dette. For returen kan du få en i resepsjonen. 

·         Ta bussen til Risløkkealleen. Hotellet ligger på andre siden av gaten; det er en gangbru over Østre Aker vei.

Rutetider finner du her: https://www.gardermoen.no/flyplassen/tog-buss-og-taxi/flybuss/buss-tog/flybussekspressen-as/fb3-bekkestua-r%C3%B8a-rikshospitalet-t%C3%A5sen-storo-%C3%B8kern-oslo-lufthavn/

 

 

Med bil

For deg som kommer med egen bil, se her for veibeskrivelse: https://www.google.no/maps/place/Østre+Aker+vei+33,+0581

Hotellet har gratis parkeringsplasser helt oppe ved avkjøringen inn til hotellet; på venstre hjørne/side før du kjører helt inn til hotellets hovedinngang. Du trenger ikke parkeringsbillett!

 

Registrering/innsjekk

Du melder deg først ved registreringsbordet sånn at vi kan krysse av for at du har ankommet og sjekker at alle data du har registrert er korrekte. Så går du og sjekker inn/får deg rom.

 

Vi starter samlingen kl. 1800 fredag med middag kl. 2000. Oppdatert program vil du få ved registrering.

 

Reiseutgifter

 

Dersom du har hatt reiseutgifter, buss/tog/parkering eller liknende så får du dette dekket av Norsk Førstehjelpsråd. Ta vare på originalkvitteringer! Du vil få utdelt et skjema til bruk for utgiftsrefusjon.

 

Da gleder vi oss til dere strømmer til på fredag ettermiddag! 

 

null     null

 

Foreløpig tom sal, det må vi gjøre noe med!

Vedlegg