Påmeldingen er klar til instruktørsamlingen 10.-12. november

Av Siw Lilly Osmundsen, 26.06.2017

Påmeldingen er klar til instruktørsamlingen 10.-12. november

Det er nå lagt ut invitasjon/påmelding til årets instruktørsamling i regi av Norsk Førstehjelpsråd. Datoene for samlingen er 10.-12.november og vil bli arrangert på Quality Hotel 33 på Økern i Oslo, se denne linken: https://www.norskforstehjelpsrad.no/kurs/129 

 

Jeg ber dere videreformidle dette i deres respektive organisasjoner.

 

Vi opplever at noen melder seg på som representant for en av våre medlemsorganisasjoner uten i realiteten å være det. Dette fører til mye unødvendig oppfølging og en del manglende betalinger. Vi har i år innført at det ved påmelding på oppgis en kontaktperson for medlemsorganisasjonen. Vi vil kontakte denne og få avklart om den som melder seg på faktisk representerer denne medlemsorganisasjonen, og skal belastes for medlemspris 1700,-.

For å bestille reise er det som vedlegg et reisebestillingsskjema. Dette må benyttes ved bestilling av flyreiser/togbilletter.

 

Programmet er ikke ferdigstilt ennå. Vi legger allikevel samlingen ut for påmelding, sånn at datoene blir kjent og kan prioriteres i en ellers ofte hektisk høst-/vinter periode.

Vedlegg