Fagsamling for instruktører og hovedinstruktører (påmelding for instruktører tilhørende medlemsorganisasjonene)

Fagsamling for instruktører og hovedinstruktører (påmelding for instruktører tilhørende medlemsorganisasjonene)

Kurs pris 0,- NOK

...
Dato: 19.10.2019 09:00 - 20.10.2019 14:00
Kontakt: Peter Meyer (daglig leder) post@norskforstehjelpsrad.no
Sted: Holbergsgate 30, 0166 OSLO Vis kart
Ledige plasser: 14 av 100
Instruktør: Load instructor ...

Norsk Førstehjelpsråd sin tradisjonsrike instruktørsamling har fått nytt navn og noen tilpasninger i innhold, og vi har nå gleden av å invitere til fagsamling i midten av oktober. Målgruppe er alle instruktører, hovedinstruktører og fagansvarlige både i våre medlemsorganisasjoner og andre med interesse for førstehjelpsfaget.

Hvor arrangeres fagsamlingen?

Fagsamlingen arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo; se hjemmesiden for mer info https://www.radissonhotels.com/no-no/hoteller/radisson-blu-oslo-scandinavia

Tidsrom/-punkt for arrangementet

Fagsamlingen starter lørdag kl.0900 og avsluttes søndag etter lunsj (lunsjen starter 1300).

Hvem kan delta

NFR har åpnet for at alle som er instruktører innen førstehjelp kan delta, også eksterne instruktører/firmaer (ikke-medlemsorganisasjoner) - se egen påmelding for disse! Priser og betingelser finner du under.

Påmelding

Påmelding KUN via www.norskforstehjelpsrad.no. Dersom du allerede ikke har en profil på hjemmesiden vår vil du bli bedt om å opprette en ved kurspåmelding! Det er mulig å melde seg på helt frem tom 1.oktober 2019. Kun påmeldinger via www.norskforstehjelpsrad.no vil bli registrert! Du administrerer på-/avmelding selv frem til denne datoen! Avmelding etter 1.oktober vil utløse faktura for hele konferansekostnaden, 1430 kroner.

 

Kostnader

Nytt av året er at Norsk Førstehjelpsråd kun dekker kostnadene med selve fagsamlingen. Dette inkluderer også lunsj lørdag og søndag. Ut over dette må du selv bestille og betale reise, opphold og evt. parkering selv.

Overnatting

Vi har fått en døgnpris inkl. frokost på Radisson Blu Scandinavia Hotel som er 1345 per enkeltrom per natt og 1545 per dobbeltrom per natt. Referer til referansenummer 2463040 for disse prisene.

 

Romprisene inkluderer Super Breakfast buffet, gratis tilgang til hotellets treningsrom, badstue, svømmebasseng og gratis trådløst internett.

Du står fritt til å bestille overnatting på et hvilket som helst hotell. Det er ikke noe krav til at du må bo på Radisson Blu!

Program

I tråd med tilbakemeldinger fra målgruppen har vi satt sammen et program med både førstehjelp- og undervisningsfaglig fokus, og programmet vil være praktisk innrettet med en del interessante workshops og mulighet for utsjekk/sertifisering. Utdrag fra programmet:

- Myndighetenes syn på fremtidens førstehjelp
- Revisjon av førstehjelpsboken
- Faglige oppdateringer fra nasjonal førstehjelpsdugnad
- Status Akutthjelperprosjektet
- Nytt om kurskonsept og retningslinjer
- Nytt fra NRR
- Praktisk informasjon

 Endelig program vil være tilgjengelig innen utgangen av august.

 

 

 

Velkommen!

Vi gleder oss til årets fagsamling!

På vegne av NFR

Kristian Elden 

Leder

Vedlegg